CompuSoft

Søg

First Camp er blandt de 5 store digitale spillere i Sverige

At kunne søge, købe og ændre bookinger problemfrit er blevet en vigtig ingrediens i vores rejsedag i 2020. Kravene til smidige indkøbsflow, integrerede digitale tjenester og klar information bliver kun større og større for hvert år der går.

 

Selvom 2020 måske ikke er kendt som et stort år for rejsende, har mange rejsewebsteder benyttet lejligheden til at udvikle deres digitale tjenester og tilbud.

 

Dette gælder i særdelshed også den svenske campingkæde, First Camp, som har skabt en spændende og dynamisk rejseside.

 

Magasinet "IDG.se" har placereret First Camp blandt de 5 bedste i kategorien rejser, og udtaler om sitet:

 

 

"Her kan du både reservere et sted og finde masser af inspiration til de forskellige destinationer. Der er pæne, attraktive billeder og overskrifter, der kan få enhver til at tage ud og slå lejr.

 

Du kan få en personlig oplevelse ved at blive medlem og logge ind på "Mine sider", hvor du samler bonuspoint og modtager rabatter og tilbud. First Camp tilbyder også sin egen app."

 

 

CompuSoft står for design og udvikling af First Camps omfattende onlinebookingløsning, som samler 40 campingdestinationer i hele Skandinavien.  I tæt samarbejde med First Camps marketingafdeling er der skabt et bookingsite, der med stor succes guider og inspirerer besøgende til ferieoplevelser.

 

Stort tillykke til First Camp. Det er i høj grad en velfortjent udnævnelse!

 

First Camps onlinebooking

 

Læs artiklen her

 

Vi fandt flere cases, som du bør læse

Læs flere cases.