CompuSoft

Søg

Sports- og idrætsanlæg

Skalérbare billetløsninger til svømmehaller, wellness centre, fitness og alle andre sports- og idrætsanlæg

CompuSoft leverer skalérbare billetløsninger med integreret adgangskontrol, kapacitetsstyring og timeslots, halbooking, skabslåse, café/ restaurant og wellness, billetautomater, e-billettering og billet-apps.

CompuTicket

Billetsalg, booking og adgangskontrol

Selvbetjent billettering til wellness, sport, fitness og svømmehaller

COVID-19: Har du styr på hvor mange personer der er i svømmehallen ad gangen?

I forbindelse med genåbning af DK og særligt genåbningen af svømmehaller, er der behov for at styre mængden af mennesker, der er i svømmehallen ad gangen.

 

CompuSoft tilbyder smarte løsninger til kapacitetsstyring og timeslots med integreret infoskærm og dashboard, der tydeligt viser antal personer i svømmebadet til gæster og personale.  Når der er fuldt optaget i bassinerne,  kan billettering automatisk pauses, indtil der igen er plads til flere besøgende. 

Læs mere her

arrow_forward

Intelligent kapacitetsstyring registrerer check-in og check-ud

COVID-19: Sådan opfylder du de nye retningslinjer for svømmehaller.

Med vores intelligente kapacitetsstyring kan du nemt holde styr på antal personer i svømmebadet eller i særlige områder i sportscenteret. Læs mere her om hvor nemt du kan overholde de nye COVID-19 adgangsregler.

Læs mere her

arrow_forward

Er både du og dine gæster træt af lange køer ved billetlugen?

 

Her ser du to korte videoer fra svømmehaller, som har implementeret et skræddersyet selvbetjent billetsystem:

 

 

Et selvbetjent billetsalgssystem med e-billettering og integreret adgangskontrol reducerer køen og giver nem kontrol over arrangementer, events - og ikke mindst - hverdagens billetsalg og antal besøgende.

 

CompuSoft tilbyder en omfattende produktportefølje, og du kan skalere og udbygge din billetteringsløsning efter behov - og opleve fordelene ved en løsning, der favner hele anlægget og alle faciliteter.

 

Udover billetsalg tilbyder vi adgangskontrol, halbooking, selvbetjeningsautomater, elektronisk låsesystem til omklædningsskabe, onlinebooking, gæsteapps, POS kasseterminaler, café-og restaurantstyring, e-billettering, e-wallet, håndholdte PDA'er til billetsalg og validering, parkeringssystem, og meget mere. Alt fuldt integreret, let at administrere og nemt tilgængeligt for dine gæster.

...

CompuTicket: Nem billettering gennem innovative, ubemandede indgangsløsninger

 

CompuSoft var de første i Danmark, som udviklede et 100 % selvbetjent indgangskoncept til sports- og idrætsanlæg. Siden da har vi nytænkt vores billetteringskoncept og designet et væld af nye  tilvalgsmuligheder. Således får du med CompuTidket billetsystem mange nye muligheder for dine gæster og til dit sportscenter.

 

Vi tilbyder komplette løsninger til billettering, adgangskontrol og kapacitetsstyring. CompuTicket billetsystem er med stor succes implementeret hos mange danske svømmehaller. 

 

Løsningerne er baseret på vores kombinerede billetsalgs- og udleveringsautomater, e-billettering med smarte billetapps og betalingsløsninger til gæsterne,  intelligente billetscannere, infoskærme samt et bagvedliggende administrationssystem.  Et koncept, der udover at lette receptionens arbejde, gør det nemmere for sportscenterets gæster at købe billetter både online og ved billetautomater.

 

I samme produktserie lanceres også en hurtig og kompakt inddragerterminal til chip-armbånd. De nye udleverings- og inddragerterminaler kan indgå i et samlet, selvbetjent koncept, der effektiviserer ind- og udgangsflow.

 

Her kan du se og downloade vores brochure

Tak til Odense Idrætspark for at låne os deres flotte video.

CompuTicket billetsalgssystem

Billetsalg på kortest mulig tid opnås via intuitive, skræddersyede salgssystemer. Med Computicket får du en skræddersyet billetteringsløsning til dit sportsanlæg. Løsningen kan skaleres efter behov og kan benyttes både som enkeltstående billetsalg eller i integration med vores adgangskontrolsystem og dermed håndtere hele dit anlæg med alle faciliteter og alle underafdelinger.

 

Det bliver nemmere både for dig og for dine gæster

CompuTicket i kombination med vores integrerede adgangskontrol giver dit anlæg en elegant og sofistikeret løsning. Dine gæster vil opleve, at det er nemmere at købe billet til dit anlæg samt at benytte anlæggets faciliteter. Gæsterne kan via indgangsbilletten få adgang til og gøre brug af dit anlægs faciliteter. Gæsten kan også benytte indgangsbilletten som værdikort og betalingskort til forbrugsbetaling ved brug af f.eks tilkøb af faciliteter/ydelser eller ved køb i kiosk, café, m.m. 

Din virksomhed opnår store fordele ved at administration og kundebehandling sker i ét system. Ledelsen og receptionen kan let administrere alle tilknyttede faciliteter, ændre tider og priser og adgang, låse anlæggets døre, styre varme og lys. Alle salgstal for de integrerede afdelinger og faciliteter samles ét sted, og du får optimalt overblik og brugen af dit anlæg.

...

Slut med kø ved billetlugen

Vi skræddersyer dine salgsterminaler til de særlige funktioner, som skal udføres dér.

Vi sørger for at dine salgsmedarbejdere har det ultimative værktøj ved hånden for et effektiv salg. CompuTicket kan betjenes via stationære salgsterminaler ved billetlugen og tilbyder også billetsalg på håndholdte PDA'er. Således kan du nemt flytte dit billetsalg uden for billetlugen, når du afholder særlige events, der kræver dette.

 

Tilbyd et selvbetjent billetteringskoncept og gør det nemmere for dine gæster at dyrke sport

CompuSoft billetteringsautomater tilbyder intuitiv og hurtig betjening. Automaterne er med stor succes testet i travle miljøer af både sportsudøvere og af unge og ældre gæster.

Betalingen foregår nemt og bekvemt: Automaten modtager både kontant betaling, udenlandsk valuta, diverse betalingskort, MobilePay og GooglePay.

Hvis gæsten vælger at købe sin billet online på dit website, modtager gæsten en stregkodebillet via e-mail eller via sms. Stregkoden benyttes herefter som e-billet.

 

Chiparmbånd fungerer som kontant-løst betalingsmiddel

Når billetsystemet kombineres med vores adgangskontrolsystem, styres alle indgange, døre og faciliteter i ét system. Løsningen tilbyder en ekstraordinær gæsteservice med øget udnyttelse af mulighederne i dit center. Billetten fungerer som gæstens ID og giver adgang til alle eller udvalgte faciliteter. Billetten kan benyttes som værdikort og som betaling for brug af faciliteter og køb af f.eks. drikkevarer.

Se mere herunder.

Icon 1

Medlemskort og sæsonkort

Brugervenlig og nem håndtering af medlemskort, sæsonbilletter, dagsbilletter og årskort.

Automatisk udsendelse af remindere og automatisk fornyelse af medlemskort, sæsonkort.

Automatisk tildeling af rabatter og tillæg samt udvidede tider/services til VIP medlemmer.

Icon 2

Stregkodebilletter, e-billettering eller berøringsfrie chipmedier

Kombinér og mix billettyper som du vil. Systemet arbejder med alle kendte former for billettyper: Genanvendelige berøringsfrie, chip medier, engangsarmbånd, alle former for kort, brikker, papirbilletter, tastselv koder, billedgenkendelse, sms-koder og stregkoder til elektronisk billettering, fortrykte billetter i ruller til billetprinter, afrivningsbilletter.

Icon 3

Digital wallet og gæsteapps til kontantløs betaling, samlet overblik og nemmere merkøb

Ekstraordinær service til dine gæster: Chiparmbåndet fungerer som adgangsbillet, som personlig ID og til kontantløs betaling ved merkøb overalt i dit center.

CompuTicket gæsteapp tilbyder gæsten et samlet overblik over billetter, konto, tider, bookinger samt gør det nemmere for gæsten at booke og betale for merkøb direkte fra gæsteapp'en. 

Kombinér og skalér efter behov!

 

Vi tilbyder markedets mest omfattende produktportefølje 

til sport og event.

 

CompuTicket kan integreres med et væld af moduler og funktioner. Vi tilbyder en alt-i-en-løsning, der favner alle aspekter af dit sportsanlæg, alle faciliteter og alle underafdelinger.

 

Med et bredt udvalg af moduler imødekommer vi alle behov - uanset anlæggets størrelse  - og du kan styre selv meget komplekse sportsanlæg med alle tænkelige faciliteter i ét samlet system.

 

Alle moduler kan udstyres, tilpasses og skaleres efter ønske.

...

 

 • Billettering
 • Adgangskontrol
 • Hal- og banebooking
 • Håndholdte PDA'er 
 • Medlemsstyring
 • Konferencemodul
 • Booking af ophold/overnatning
 • Onlinebooking og onlinebetaling
 • Trådløse låsesystemer
 • Selvbetjeningsløsninger
 • Gæsteapp med smart betalingsløsning
 • Automater til automatisk udlevering og inddragning af billetter
 • Bonus- og pointsystem
 • Café- og restaurantløsning
 • POS kasseterminal
 • Parkeringssystem

 

 

Elektronisk identifikation og låsesystem

Med et fuldintegreret digitalt låsesystem tilbyder du gæsterne nem adgang til sikre omklædningsskabe.

Du kan eventuelt også tilbyde at gæsten kan leje ekstra opbevaring og værdibokse.

Naturligvis benyttes gæstens digitale adgangsbillet som nøgle til skabet.

...

CompuTicket elektronske låsesystem understøtter chip, stregkoder og pinkoder

Skabene signalerer tydeligt om de er fri eller optaget.

 

Nøgleløs lås - fungerer via pinkode

Nem indtastning af pinkode via berøringsfølsomt tastatur.

 

Berøringsfri lås - via RFID armbånd eller kort

Chipmediet holdes blot op foran chiplæseren for at aktivere låsen.

 

NFC lås - via smartphone

Med NFC teknologi kan gæsten benytte sin smartphone til aktivering af låsen.